Tiden räcker inte till

Har du också fått för dig att tiden räcker till allt, bara man är effektiv nog? Du är inte ensam om att tro detta. Men du och de andra har fel. Människan behöver vila. Vila betyder att man återhämtar sina krafter för att kunna prestera på topp även nästan vecka. Det är därför vi har anpassat vår verksamhet efter våra kunders behov att få vila kropp och sinne under lördagar och söndagar. Vår flyttstädning under helgen har dessutom samma pris som under veckodagarna.

Om du flyttar lördag, och vi kommer till plats för att flyttstäda på söndag så kan du godkänna resultatet redan innan du kommer tillbaka till jobbet på måndag. Praktiskt och bra för dig! För att få en kort översikt över fördelarna med att anlita oss kan du se följande delar:

  • Vi rycker in med kort varsel
  • Bästa erbjudandet till högsta kvalitén
  • Vi lovar dig bra resultat med garanti
  • Arbete på lördag eller söndag har samma pris
  • Bra betyg och omdömen från andra kunder

Bästa priset

Vad ett bästa pris av flyttstädning innebär kan helt enkelt definieras på olika sätt. Enligt oss innebär det att du får en utmärkt service till ett konkurrenskraftigt pris och kostnad. Dessutom får du det lilla extra som gör det till det absolut bästa priset.

Det lilla extra

Med lång erfarenhet av flyttstädning har vi hittat en strategi som verkligen fungerar. Genom att ha en transparent verksamhet med fasta priser och inga dolda kostnader vet kunden precis vad den får. På det sättet får du inga felaktiga förväntningar och du vet precis vad du betalar för. Självklart ser vi till att utföra detta till högsta kvalité! Det är ögonblicket vi överträffar dina förväntningar med vår service, kommunikation och tillmötesgående vi ser fram emot. Det är detta som vår dig som kund att känna dig supernöjd och glad, istället för tillfredsställd.

Jämför firmor

Genom att jämföra olika firmor i Stockholm så kan du hitta en nära dig som passar perfekt dina behov. Vi arbetar i hela Stockholm och ser till att du får den hjälp behöver oavsett när och var. När du jämför olika flyttstädningsföretag, så rekommenderar vi att du kollar vad det är som ingår. Ingår det exempelvis att de tar med sig all egen städutrustning? Eller förväntas du förse dem med detta? Garanterar de att du blir nöjd genom att korrigera eventuella missar utan extra kostnad? Dessa små detaljer kan vara avgörande i vad du får för din valuta. Ingen vill upptäcka ett dåligt utfört arbete och behöva betala extra.

Ett härligt team

Något som man inte kan jämföra på internet alla gånger, är företagskulturen hos firman. Vi tar hand om våra anställda, vilket visar sig i deras tillmötesgående hos våra kunder. Vi kan stolt säga att vi har som krav på våra medarbetare att de vid sidan av arbetet studerar svenska. Detta för deras bästa, men även till fördel för dig som kund på plats för att förenkla kommunikationen. Vi tar hand om våra kunder och vår personal!

Flyttstädning sker innan du lämnar nycklarna

10 sätt att enkelt få badrum och toalett skinande rena