I trygga händer

Att lämna över ett ansvar av vilket slag som helst kan vara svårt. Särskilt omman är van att ta hand som sina saker själv. Faktum är att det särskilt är du som är av denna karaktär som behöver ha förtroende i andra att göra saker åt dig. Ett typiskt scenario, där man måste våga släppa taget är vid en flytt. Detta krävande arbete kan enkelt och smidigt utföras av en flyttfirma. De kan både packa åt dig, och se till att allt hamnar i rät rum i nya bostaden i Stockholm.

Utmaningen

Det svåra i det hela är helt enkelt för dig att våga lita på dem. De är erfarna och kommer inte ha sönder dina saker. Lika så är fallet när det gäller den påföljande flyttstädningen. Du är säkert perfektionist när det gäller att komplett städresultat. Men kan du tänka dig att vår personal är tränade att hitta detaljer som kanske inte ens du hade upptäckt? Du ska lugnt kunna börja packa upp kartongerna i ditt nya hem och lita på att vi ordnar städningen. Det enda du behöver göra är att dyka upp inom angiven tid och godkänna resultatet. Vad händer om ditt tränade öga hittar någon detalj vi missat? Då fixar vi det snabbt som tusan givetvis, utan extra kostnad!

Helgen är guld värd

Tyvärr är ju sanningen den att de flesta flyttarna sker under helgen. Det innebär att din värdefulla tid att ta det lugnt och vila går förlorad. Men för att göra det lättare för dig så arbetar vi även lördagar och söndagar. Och inte nog med att vi jobbar under helgen för att underlätta för dig, vi gör det även utan extra kostnad!

Med våra fasta priser kan du enkelt se vad exakt du behöver och har råd med för att göra ditt liv lite enklare. Vi har de bästa priserna i Stockholm. Det bästa priset tänker du? Men jag har hittat någon med lägre? Ta en närmare titt och se efter vad som ingår och inte. Vi inkluderar dessutom en toppservice och en härlig företagskultur i vårt uppdrag.

Lågt pris

Många skulle hävda att lågt pris kommer med en dold kostnad. Våra låga priser inkluderar allt så som du kan se på vår hemsida. Utöver det så kan du lita på att inga dolda kostnader kommer dyka upp i sista skedet. Vi håller en transparent syn på vår prissättning och strävar efter att kunden skall vara helt medveten om vad den vår för sin valuta. På så sätt ser vi till att alla våra kunder är nöjda, och i många fall överträffar vi även deras förväntningar.

Välkommen hem

Har du precis flyttat är ditt jobb inte att åka tillbaka till ditt gamla hem för att avsluta den omfattande städningen efter flytten. Du ska ta hand om dig och ditt nya hem och välkomna en ny era med nya minnen. Låt oss ta hand om din flyttstädning och lägg över detta projekt i våra händer. Vi ser till att allt sker smidigt och garanterar att du blir nöjd och glad efteråt.

En städning för alla

Flyttstädning sker innan du lämnar nycklarna