Flyttstädning sker innan du lämnar nycklarna

Till mångt och mycket så kan man sammanfatta hur pass lyckad en flytt är genom att titta på hur flyttstädningen skötts. En flyttstädning är det sista momentet som ska genomföras och det är också av den anledningen som den blir extra känslig sett till hur allt annat gått. Det vill säga; har man stött på problem i trafiken så kommer det att synas på sin flyttstädning. Har man haft problem med att bära sina tyngre möbler – ja, då får flyttstädning mindre avsatt tid och har man exempelvis inte lyckats engagera tillräckligt med vänner så tar det tid från sin flyttstädning.

Varför är då detta viktigt egentligen och spelar det någon roll om man hunnit städa ur sin gamla bostad? Ja, det spelar faktiskt en stor roll. Först och främst: genomför man inte en flyttstädning om man flyttar från en bostad i exempelvis Stockholm så riskerar man därigenom att få ett vite och tvingas betala ersättning som täcker kostnaden för en städfirma som de nya ägarna till bostaden anlitat.

En ganska hög summa då denna städfirma i Stockholm kommer att genomföra jobbet akut och därmed tar mer betalt. Det finns således en ekonomisk aspekt att i allra högsta grad ta hänsyn till vid en flyttstädning och en inställd sådan.

Professionell flyttstädning rekommenderas

Viktigare dock är en flyttstädning i Stockholm sett ur ett annat perspektiv – nämligen respekten mot andra människor. Menas här; avstår man- hinner inte med- eller fuskar med sin flyttstädning så försvårar man också genom detta för en annan person. Står en familj redo att flytta in i din gamla bostad – på den dag ni kommit överens om – och väl där upptäcker att det inte har genomförts någon flyttstädning; ja, då kommer det dels inte att kunna flytta in direkt och dels så kommer deras första intryck av den nya bostaden att vara väldigt dåligt.

Just den bristande respekten man visar genom att – av olika skäl – inte sköta sina åtaganden vid en flyttstädning tycker vi ska vara ett skäl starkt nog för att man ska överväga att anlita professionell hjälp. Det är nämligen inte så dyrt att anlita en städfirma – enligt normal taxa och inte akut sådan som vi nämnde ovan – för en flyttstädning.

Man kan i dagsläget använda rut-avdraget för detta och ser man till Stockholm så finns det även väldigt många städföretag verksamma i staden – något som gör att man,genom en snabb undersökning, kan få fram ett väldigt förmånligt pris.

Kort sagt, om du vill flytta, se till att det här flyttfirma Stockholm är en riktig professionell! Det handlar om att visa respekt, helt enkelt.

I trygga händer

Tiden räcker inte till