En städning för alla

Någonsin funderat på vad en flyttstädning faktiskt är? Och vad de faktiskt innebär? Inte? Då kan du snart få ett stort uppvaknande om du själv står inför detta arbete inom kort. Det allra lättaste sätter att ta sig an detta problem, är att vända sig till nätet. Där kan du snabbt hitta flera alternativ av firmor som lovar dig den bästa hjälpen i Stockholm med din flyttstäd. En flytt innebär redan mycket arbete och fysiskt arbete i sig. Det sista du behöver oroa dig över är vad som skall hända med boendet när du väl lämnat det.

Ta till hjälp

Släpp taget kring detta bekymmer och lägg det i händerna hos professionella städare. Vad gäller överlämning av nyckel och andra praktiska detaljer har vi väletablerade rutiner som du kan känna dig trygg med. Tanken är att du ska kunna släppa det från dina tankar. Vi ansvarar för ett garanterat lyckat resultat. Vi ger dig garanti på vår flyttstädning, oavsett var i Stockholm du befinner dig. Om du mot förmodan av någon orsak skulle hitta något vi missat i städningen, när du kommer på plats för att godkänna den, så fixar vi till missen – helt utan kostnad givetvis!

Vi lämnar dig nöjd och glad

Nyckeln till att vara nöjd, är att ens förväntningar  motsvarar resultatet. Vi ser till att du blir nöjd genom att tydligt visa vad du kan förvänta dig av priset du får. Genom att ha fasta priser och en översiktlig prislista, samt checklista lämnar vi inget i det oklara. Du kan lätt läsa dig till precis hur allt fungerar. Här en ett urval av de detaljer som ingår i vår städning. Se till att kika igenom vår sida noga. Vi finns alltid tillgängliga för eventuella frågor eller funderingar.

  • Ventilation i köket
  • Fönsterrengöring
  • Skarvarna i köket
  • Plats bakom dina element

När vill du ha städat

Vi jobbar helger – utan extra kostnad! En flytt sker smidigast under helgtid för alla inblandade, utan oss! Men vi hjälper dig mer än gärna även under lördag och söndag i veckan. Vi är flexibla för att se till att du får den hjälp du behöver, när du behöver den! Flytta lördag, låt oss städa söndag, och du kan ha städningen godkänd och avklarad innan du återgår till jobbet redan på måndag.  Ett lyckligt liv är ett enkelt liv.

När det flyter på

Vi tvekar inte heller på att flyttstädfirmor vet vad de pysslar med. Själv städningen får man snabbt rutin på, även fast det samtidigt krävs en detaljkänsla för det perfekta resultatet. Med många nöjda kunder har vi dock med tiden klurat fram vad som egentligen gör kunden nöjd. Inte är det raketforskning, men det är det lilla extra som får kunden att få sina förväntningar överträffade – och det är vårt mål, varje gång!  En enkel och smidig kontakt med oss, gör det inte bara effektivt och enkelt att arbeta med oss, utan även trevligt. Vi älskar att välkomna nya kunder i våra affärer, och tar hand om dem med våra varsammaste händer. Vi kommunicerar även tydligt våra villkor och hur vi arbetar, vilket får dig att känna dig trygg och informerad.  Självklart tar vi även med oss redskapen vi kan tänka behövas för att utföra vårt jobb. Allt för att det ska flyta på enkelt för dig!

Välkommen hem

Det enda som saknas nu är att du njuter av ditt nya hem, så snart du godkänt vår städning. Vi garanterar att du blir nöjd in i det sista. Nu är det bara att börja packa upp dina ägodelar i ditt nya hem och skapa det på ditt eget sätt

I trygga händer